Technisch Directeur

Gent Onbepaalde duur Voltijds

Bedrijfsomschrijving

Democo Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 9 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit Ciril (projectontwikkeling), Van Den Briele en Daeninck & Deweerdt (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen).

 Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen. We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen.

Jouw functie

-          Als technisch directeur van onze vestiging in Merelbeke, ben je verantwoordelijk voor de overkoepelende coördinatie, opvolging en aansturing van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen.

-          Je stuurt jouw projectmanagers, projectleiders en werfleiders aan en geeft hen advies inzake technische, financiële, plannings- en people management materies.

-          Je gaat actief op zoek naar nieuwe en efficiënte technische toepassingen en streeft steeds hoge kwaliteit en klanttevredenheid na.

-          Bovendien stel je alles in het werk om een hecht team te ontwikkelen, waarbij veiligheid steeds voorop staat.

-          Je hebt nauwe contacten, zowel intern met de verschillende afdelingen binnen de vestiging en binnen de Democo Group, als extern met klanten, studie- en architectenbureau’s, overheden,…

-          Je rapporteert rechtstreeks aan de vestigingsdirecteur

Jouw profiel

-          Je hebt bij voorkeur een masterdiploma in een bouwtechnische richting, aangevuld met minimum 15 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een bouwbedrijf.

-          Je beschikt over een goede kennis van algemene management technieken, zowel op financieel, strategisch als people managementvlak.

-          Bovendien ben je een uitgesproken People manager en weet je mensen te enhousiasmeren door jouw eigen manier van aanpak.

-          Efficiëntie, groei en innovatie zijn elementen die je hoog in het vaandel draagt.

-          Jouw waarden stemmen overeen met deze van Democo. De klant als partner, meer dan kwaliteit, integriteit en verbondenheid.

-          Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve skills en beschik je over een perfecte kennis van het Nederlands.

Aanbod

-          Een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en steeds groeiende organisatie.

-          Een aantrekkelijke verloning, inclusief extralegale voordelen en een representatieve firmawagen.

Solliciteer nu! Keer terug

Vragen?

Joke Pauwels
Recruiter
011 22 45 26
Stel een vraag over deze vacature

Vergelijkbare vacatures