Stage

Hasselt Stage

Bedrijfsomschrijving

Democo Group, met hoofdzetel in Hasselt, is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 9 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit DMI Vastgoed (projectontwikkeling), Van Den Briele (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Green (fotovoltaïsche zonnepanelen), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen). Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen. We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen. 

Jouw functie

Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage? Bij Democo bieden we verschillende mogelijkheden aan, zowel op onze kantoren als op de werven. We zoeken samen met jou naar de juiste match zodat jij jouw rol in deze boeiende organisatie verder kan ontdekken. Je krijgt de kans om je eerste stappen richting een straffe toekomst te zetten in een dynamische organisatie die investeert in haar werknemers. Onze technische experts zullen je coachen en ondersteunen tijdens je eerste praktijkervaringen. Bovendien krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen maar zal je ook jouw steentje bijdragen aan onze fascinerende projecten.

Jouw profiel

  • Je volgt een bouwtechnische opleiding (bachelor of master)
  • Je hebt interesse in een stage als werfleider, projectleider, calculator of BIM-modelleur
  • Je bent gepassioneerd door innovatie en verbetermogelijkheden
  • Je spreekt Nederlands

Aanbod

Elk jaar bieden wij in onze verschillende vestigingen en departementen een beperkt aantal stages aan. Grijp je kans om binnen een toonaangevende bouwonderneming je leertraject verder te ontwikkelen en laat je onderdompelen in een innovatieve omgeving waar je omringd wordt door straffe collega’s. En wie weet? Het zou wel eens de start kunnen betekenen van een straffe uitdaging binnen de Democo Group…

Solliciteer nu! Keer terug

Vragen?

Linde Kusters
Talent Officer
011/22.45.26
Stel een vraag over deze vacature

Vergelijkbare vacatures