Aankoper

Brussel

Bedrijfsomschrijving

Democo Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 9 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit Ciril (projectontwikkeling), Van Den Briele (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Green (fotovoltaïsche zonnepanelen), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen).

 Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen. We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen.

Jouw functie

-          Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van materialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven van Democo Brussel.

-          Op basis van de noden van de projectleiding speur je de markt af naar potentiële onderaannemers en leveranciers en stel je offerteaanvragen op.

-          Je controleert de ontvangen offertes aan de hand van lastenboeken, meetstaten en plannen.

-          Je bespreekt en onderhandelt offertes met verschillende leveranciers/onderaannemers en daarbij streef je steeds om de beste voorwaarden te bekomen inzake prijs, kwaliteit en leveringstermijnen.

-          Je bent verantwoordelijk voor opmaak, verzending en opvolging van de bestellingen die voorbereid worden door de projectleiding.

-          Je communiceert met de aankopers van andere vestigingen en werkt mee aan groepsaankopen en raamcontracten.

-          Je rapporteert aan de Directeur Studie & Aankoop.

Jouw profiel

-          Je genoot een universitaire opleiding (bij voorkeur Ingenieur of Economie) en hebt een aantal jaren ervaring als technisch aankoper. Je beschikt over een commerciële drive en technische achtergrond, bij voorkeur in de bouw.

-          Je bent een resultaatgerichte onderhandelaar en durft verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen.

-          Een degelijke PC-kennis is jou niet vreemd.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie. Onze appreciatie voor jouw talent blijkt uit jouw salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een representatieve bedrijfswagen.

Solliciteer nu! Keer terug

Vragen?

Joke Pauwels
Recruiter
011 22 45 26
Stel een vraag over deze vacature

Vergelijkbare vacatures