Ontdekkingsdagen Democo

Hasselt

Bedrijfsomschrijving

Democo Group, met hoofdzetel in Hasselt, is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 9 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit Ciril (projectontwikkeling), Van Den Briele (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Green (fotovoltaïsche zonnepanelen), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen). Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen. We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen. 

Jouw functie

Bijna afgestudeerd maar nog niet helemaal zeker wat je precies wil doen? Om je te helpen kiezen welke richting je wil uitgaan na het behalen van jouw diploma, hebben we een traject uitgewerkt waar je op drie dagen tijd kan proeven van verschillende functies binnen een toonaangevend bouwbedrijf. Zo twijfel je misschien tussen een carrière op de werf of op een binnendienst? Weet je niet in wat voor type bedrijf je wil werken? No worries! Wij zijn er om je te begeleiden met deze belangrijke beslissing. We werken samen met jou een programma uit waar je op drie dagen tijd ondergedompeld wordt in de verschillende functies binnen de bouwwereld. Je wordt begeleid door een expert en bovendien krijg je de kans om kennis te maken met onze collegiale sfeer en familiale bedrijfscultuur. En wie weet vind je bij Democo wel dé job die helemaal op jouw lijf is geschreven!

Werf in uitvoering: Door een dag mee te lopen op één van onze werven in uitvoering, willen we je graag laten kennismaken met de functies van Werf- en Projectleider. Je zal inzicht krijgen in de dagdagelijkse activiteiten en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met deze functies. Daarnaast krijg je ook de kans om kennis te maken met de werkwijze van Democo.

Calculatie: Benieuwd naar de wereld van calculatie en wat net precies hun rol is binnen het hele bouwproces? Kom op één dag alles te weten over wat de functie inhoudt en of dit al dan niet iets is voor jou.

Innovatief met BIM: Al veel gehoord over BIM, maar weet je eigenlijk niet goed hoe het in de praktijk wordt toegepast? Laat je een dag begeleiden door onze BIM-specialisten en maak kennis met de BIM-modellen en hun toepassingen.

Jouw profiel

  • Je ben een (voor)laatstejaars student in een bouwtechnische opleiding (bachelor of master)
  • Je hebt interesse in een stage als werfleider, projectleider, calculator of BIM-modelleur
  • Je bent gepassioneerd door innovatie en verbetermogelijkheden
  • Je spreekt Nederlands

Bijkomende informatie

Je wordt begeleid door een expert en bovendien krijg je de kans om kennis te maken met onze collegiale sfeer en familiale bedrijfscultuur. Wie weet vind je bij Democo wel dé job die helemaal op jouw lijf geschreven is! En om je te bedanken voor jouw inspanningen, bieden we jou gedurende het volledige traject een contract aan als jobstudent.

Wanneer: We plannen deze stage samen met jou in, rekening houdend met jouw lessenrooster en de agenda’s van onze begeleiders.

Waar: Afhankelijk van jouw voorkeur maak je een keuze tussen onze vestigingen in Hasselt, Brussel, Antwerpen of Gent.

Duur: Je stelt zelf jouw programma samen door een keuze te maken uit de drie voorgaande bouwdisciplines. Afhankelijk van jouw interesses duurt het betaalde ontdekkingstraject één, twee of drie dagen.

Solliciteer nu! Keer terug

Vragen?

Linde Kusters
Talent Officer
011/22.45.26
Stel een vraag over deze vacature

Vergelijkbare vacatures